Storm bij het Booze wijf aan het Lauwersmeer in Lauwersoog

van Evert Jan Luchies

- Werkcode: 558 974

Evert Jan Luchies over Storm bij het Booze wijf aan het Lauwersmeer in Lauwersoog

Storm Ciara trekt over Nederland. Golven slaan tegen de pier van de museum haven bij restaurant Het Booze Wijf gelegen aan het Lauwersmeer in Lauwersoog. Op de achtergrond ligt de bekende zeilschool de Lauwer. Deze foto is gemaakt in Februari 2020.
Storm bij het Booze wijf aan het Lauwersmeer in Lauwersoog vind je in de categorieën Boten & Schepen, Ciara, Fotografie, Havens, Landschappen, Lauwersmeer, Natuur en Weer, Nederland, Oceanen en zeeën, Steiger (haven), Storm en Zeilschip.
Evert Jan Luchies profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Evert Jan Luchies

1968. Woont aan de rand van de mooiste stad van Nederland. Werkt aan de grenzen van het weten. Fotografeert regelmatig sinds 2000, het liefst met een statief en zeeën van tijd. Maakt 1000 foto's om 950 foto's te verwijderen. Kampeert, onder het motto van "een vakantie zonder zee en strand, is geen vakantie". Rijdt Saab, drinkt zwarte Koffie. Voormalig Canon adept. Fotografeert nu met Fujifilm X series.

Alle werken van Evert Jan Luchies


Waarom je kiest voor Storm bij het Booze wijf aan het Lauwersmeer in Lauwersoog op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Storm bij het Booze wijf aan het Lauwersmeer in Lauwersoog van Evert Jan Luchies

Koop de foto Storm bij het Booze wijf aan het Lauwersmeer in Lauwersoog van Evert Jan Luchies op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 558 974
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
113,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden