Storm boven Vlissingen

van Sander Poppe

- Werkcode: 861 795

Sander Poppe over Storm boven Vlissingen

Een lang gekoesterde wens, om Vlissingen te fotograferen met storm en bliksem. Met zicht op het fort en de haven. Het ware vele foto's die ik schoot, en op een paar stond de bliksem. Dit was en is de mooiste van deze reeks.
Storm boven Vlissingen vind je in de categorieën Fort, Fotografie, Grote of Sint-Jacobskerk (Vlissingen), Havens, Historische portretten, Michiel de Ruyter, Onweer, Storm, Vlissingen, Walcheren, Zeeland, Zeeuws maritiem muZEEum en cspoppe.
Sander Poppe profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sander Poppe

Mijn passie is om de schoonheid van het landschap vast te leggen op de gevoelige plaat. Water staat veel centraal in mijn landschapsfoto's. Als geboren Zeeuw kom ik dan ook graag bij de kust. De Zeeuwse kustlijn is misschien wel de mooiste kust van de hele Nederlandse kust. Al kunnen smaken verschillen ;-)

Maar we houden ook van reizen. Zo komen we graag in Groot-Brittannië. Waarom? De kusten van Schotland, Engeland en Wales zijn in één woord: Magnifiek!

Meer informatie over mij? Bezoek dan mijn website: https://www.sanderpoppe.com

Alle werken van Sander Poppe


Meer weten over Sander Poppe?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Storm boven Vlissingen als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Storm boven Vlissingen van Sander Poppe

Koop de foto Storm boven Vlissingen van Sander Poppe op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 861 795
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
141,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden