Strand bij Castricum, acryl schilderij van Marlies Huijzer

van Martin Stevens

- Werkcode: 283 347

Martin Stevens over Strand bij Castricum, acryl schilderij van Marlies Huijzer

Strand bij Castricum, acryl schilderij van Marlies Huijzer. Avondlucht met wolken, bijna zonsondergang met mensen op het strand
Strand bij Castricum, acryl schilderij van Marlies Huijzer vind je in de categorieën Blauw, Kunst, Marlies Huijzer, Mensen, Oranje, Schilderijen, Stilleven, Stranden, Zonsondergang en acryl schilderij.
Martin Stevens profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Martin Stevens

Professioneel beeldmaker. Vooral Nederlandse plaatsen, Cultureel Erfgoed, landschappen en natuur. Maar ook in andere landen actief. Ik lever beeld aan tijdschriften, voor kalenders, boekuitgevers en aan natuurbeschermingsorganisaties voor bezoekerscentra en digitale en analoge uitgaven. Ook decoratie van wanden voor bezoekerscentra, wachtkamers en particulieren. Samen met Marlies Huijzer werken we in ons bedrijf Wolverlei Tekst en Beeld ook aan boeken en brochures die bij diverse uitgeverijen zijn verschenen. Daarnaast ben ik ook inzetbaar voor ecologisch onderzoek in de vorm van inventarisaties en quick-scans.

Alle werken van Martin Stevens


Meer weten over Martin Stevens?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Strand bij Castricum, acryl schilderij van Marlies Huijzer op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Strand bij Castricum, acryl schilderij van Marlies Huijzer van Martin Stevens

Koop dit schilderij Strand bij Castricum, acryl schilderij van Marlies Huijzer van Martin Stevens als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 283 347
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
106,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden