Streets of Italy

Streets of Italy van Perry Wiertz

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Streets of Italy van Perry Wiertz thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 159641

Streets of Italy van Perry Wiertz

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
Streets of Italy van Perry Wiertz

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Typisch en herkenbaar kiekje uit het Italiaanse straatbeeld. Zoals in meerdere Italiaanse steden treft de lokale jeugd zich bij de bar. In de laatste avonduren koelt het buiten lekker af en zoekt men de gezelligheid op. Een scooter is dan ook een prima vervoersmiddel voor in de stad.

Over Perry Wiertz

Perry Wiertz profielfotoVoor mijn camera reserveerde ik altijd wel een plekje bij een uitstapje of vakantie. Hierdoor kreeg deze een steeds belangrijkere rol bij het inpakken van mijn bagage. Tegenwoordig is mijn camera misschien wel het eerste dat ingepakt wordt in een daarvoor bestemde rugzak vol met accessoires, zodat ik tijdens mijn avonturen landschappen en verlaten plekken kan vastleggen. Dit is de laatste jaren uitgegroeid tot een serieuze bezigheid. De plekken die ik tijdens mijn reizen tegenkom wil ik dan ook graag delen. Iedereen passeert wel eens een indrukwekkende locatie of een oude vervallen schuur, maar hoe ziet dat er bij zonsondergang of van binnen uit...?

Alle werken