Shop nu met 10% woonseizoen korting Nog 6 dagen en 13 uur geldig!

String Art, Quintefoil

van Frido Verweij

- Werkcode: 981 759

Frido Verweij over String Art, Quintefoil

Dit geometrische werk heb ik geheel digitaal vervaardigd. Het patroon is verkregen door een digitaal equivalent van "string art". De figuur bevat alleen rechte lijnstukken: koorden die twee punten op één enkele denkbeeldige cirkel met elkaar verbinden. De punten zijn op gelijke afstand over de cirkel verdeeld. Een combinatie van het aantal punten en een algoritme dat bepaalt welke punten met elkaar verbonden moeten worden, geeft een specifiek patroon. Eindeloos variëren van combinaties, kleurverloop en lijndiktes onthult dan zomaar opeens een verrassend mooi lijnenspel, zoals in dit werk.
String Art, Quintefoil vind je in de categorieën Algoritme, Digitale Kunst, Geometrie, Guilloche, Kleuren, Mandala, Patronen, String art, Symmetrie, Vectorafbeelding, Wiskunde en trefoil.
Frido Verweij profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Frido Verweij

Mijn werk bevat geen foto’s; alles is gegenereerd door een computer. De gebruikte programma's zijn vaak zelf geschreven en de patronen en kleuren zijn meestal het resultaat van eindeloos variëren en uitproberen.
Op verzoek kunnen kleuren en vormen naar uw wens worden aangepast.

Alle werken van Frido Verweij


Waarom je kiest voor String Art, Quintefoil op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

String Art, Quintefoil van Frido Verweij

Koop dit digital art werk String Art, Quintefoil van Frido Verweij als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 981 759

Shop nu met 10% korting
Nog 6 dagen en 13 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
94,-85,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.