Voronoi Kaleidoscope

van Frido Verweij

- Werkcode: 981 727

Frido Verweij over Voronoi Kaleidoscope

Dit geometrische werk is geheel gemaakt met de computer. Allereerst heb ik via een geprogrammeerd algoritme een vectorafbeelding van een zogenaamd Voronoi-diagram gemaakt. De punten of ‘generators’ zijn in dit geval niet willekeurig verdeeld, maar in een symmetrisch patroon geplaatst, waardoor de cellen ook een symmetrische verdeling krijgen. Door tevens de cellen een kleurengradiënt te geven ontstaat een intrigerend effect; alsof je in een bijzondere caleidoscoop kijkt!
Voronoi Kaleidoscope vind je in de categorieën Algoritme, Digital Art, Kleuren, Mandala, Meetkunde, Patronen, Symmetrie, Vectorafbeelding, Voronoi-diagram en Wiskunde.
Frido Verweij profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Frido Verweij

Mijn werk bevat geen foto’s; alles is gegenereerd door een computer. De gebruikte programma's zijn vaak zelf geschreven en de patronen en kleuren zijn meestal het resultaat van eindeloos variëren en uitproberen.
Op verzoek kunnen kleuren en vormen naar uw wens worden aangepast.

Alle werken van Frido Verweij


Waarom je kiest voor Voronoi Kaleidoscope op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Voronoi Kaleidoscope van Frido Verweij

Koop dit digital art werk Voronoi Kaleidoscope van Frido Verweij als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 981 727
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
94 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.