The Big Emptiness / De Grote Leegte

van Ton Drijfhamer

- Werkcode: 84 224

Ton Drijfhamer over The Big Emptiness / De Grote Leegte

...ergens op de Waddenzee tussen Schiermonnikoog en Lauwersoog op een nazomeravond in september.

...somewhere on the Wadden Sea between the isle Schiermonnikoog en Lauwersoog on a late summer evening in September.
The Big Emptiness / De Grote Leegte vind je in de categorieën Boei, Eenzaamheid, Fotografie, Friesland, Geel, Goud, Horizon (lijn), Kust, Landen & Reizen, Lucht, Meren, Mist, Natuurgebieden, Nederland, Oceanen en zeeën, Oranje, Paars, Papier, Reisbureau, Religie, Rust, Stranden, UNESCO Werelderfgoed locaties, Vakantie, Vlakte, Waddeneilanden en waddenzee, Wadlopen, Wolken, Zen, Zon, Zonsondergang en rustgeven.
Ton Drijfhamer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ton Drijfhamer

"Alleen, maar samen met het weer, de wind én mijn camera op zoek naar het mooiste licht. Dat vind ik één van de mooiste dingen om te doen. Een groot deel van de foto's op deze website heb ik gemaakt in de regio waar ik woon, in het noorden van Nederland, aan de 'Golden Raand' van de Waddenzee. Deze prachtige omgeving biedt volop gelegenheid daarvoor. Met de weidse vergezichten over het Wad tot aan de prachtige boslandschappen in Westerwolde en Friesland ben ik dan ook nog lang niet klaar.
Om het mooiste licht te vangen is vroeg opstaan vaak noodzakelijk en vaak ook best moeilijk. Maar elke keer weer is het een geweldig moment als ik bij aankomst op een lokatie, de auto uitzet en tijdens mijn eerste mok hete koffie in een wereld sta die nog slaapt en ik op zoek mag gaan naar het juiste moment, op de mooiste plek met het mooiste licht.

Ik hoop dat u net zoveel plezier beleeft aan het bekijken van mijn foto's als ik had tijdens het maken ervan. Mocht u een werk van mij aangeschaft hebben, dan zou ik het ontzettend leuk vinden om per mail een berichtje van u te ontvangen van hoe het werk aan uw muur hangt.

Alle werken van Ton Drijfhamer


Waarom je kiest voor The Big Emptiness / De Grote Leegte op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

The Big Emptiness / De Grote Leegte van Ton Drijfhamer

Koop de foto The Big Emptiness / De Grote Leegte van Ton Drijfhamer op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 84 224
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
108,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden