The Chinese Limodoron

The Chinese Limodoron van Marja van den Hurk

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

The Chinese Limodoron van Marja van den Hurk

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 536296
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
91 gratis verzending!
Dit werk is exclusief verkrijgbaar bij Werk aan de Muur Door vakmensen speciaal voor jou op maat gemaakt

Omschrijving

Deze print is afkomstig uit het boek “The Temple of Flora,” gepubliceerd in 1807. The Temple of Flora is het derde en laatste boek van Robert John Thornton’s “New illustration of the Sexual System of Carolus von Linnaeus”. Dit boek wordt veelal beschouwd als het mooiste bloemenboek ooit. De grote kleurige bloemen posters zijn vooral opvallend voor hun epische, ongewone omgeving. Over het algemeen hebben deze bloemen posters een nogal donkere, bijna surrealistische sfeer. De bloemen zelf daarentegen zijn weelderig met mooie kleuren.

Op de originele print staan geen vlinders afgebeeld. Deze heb ik zelf, met behulp van moderne technieken, toegevoegd. Dit maakt de print nét iets unieker en door het 3D-effect nét iets surrealistischer.

Over Marja van den Hurk

Marja van den Hurk profielfotoAl zolang ik me kan herinneren, maak ik foto’s. Ik ben ervan overtuigd dat er in alles en iedereen schoonheid schuilt. Pas als ik een foto heb gemaakt die dat daadwerkelijk ook laat zien, ben ik tevreden.

Bij fotografie ben ik afhankelijk van wat er voor mijn lens verschijnt. Ik ben gebonden aan wat ik voorgeschoteld krijg, ik kan immers geen dingen fotograferen die er niet zijn.
Dat vindt mijn creativiteit soms wel een gemis.

Gelukkig kan ik mijn creativiteit goed kwijt in de kunst die ik maak op mijn computer.
Ik maak voornamelijk surrealistische werken, want daar kan ik mijn creativiteit en mijn tomeloze fantasie zo heerlijk op loslaten! Maar ik vind het net zo leuk om dankbaar gebruik te maken van het feit dat musea over de hele wereld hun schilderijen van oude meesters digitaal beschikbaar stellen en daar vervolgens mijn eigen creatieve inslag op los te laten.

De stylisten van Werk Aan de Muur noemen mijn werken “Kunst met een Knipoog”. En daar ben ik het helemaal mee eens. Het leven is al serieus genoeg, nietwaar? ;-)

Hopelijk vind je iets wat je aanspreekt in mijn shop. Weet in ieder geval, dat ik alles met erg veel liefde en plezier heb gemaakt!

Alle werken