The crossing

van jowan iven

- Werkcode: 184 297

jowan iven over The crossing

The crossing, onderdeel van de jaarlijkse migratie van de gnoe's. Om naar de beste graslanden te komen moeten de gnoe's de mara rivier oversteken. Lang aarzelen de gnoe's totdat er eentje moed heeft verzameld of gedwongen wordt door het gedrag van achter. Dan begint de oversteek met een onvoorstelbare dynamiek en zijn ze bijna niet te stoppen.
The crossing vind je in de categorieën Afrika, Antilopen, Blauwe gnoe, Dieren, Fotografie, Gevaar (risico), Groep (sociologie), Migratie (dieren), Oversteekplaats, Rivier, Safari, Savanne (landschap), Water, Wildebeesten en Zoogdieren.
jowan iven profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door jowan iven

Fotografie is voor mij een creatieve uitlaatklep, een passie. Alle onderwerpen hebben ieder zo hun eigen charme. Goed om me heen kijkend ga ik op zoek naar hun karakter en wil dat vangen in mijn beelden.
Het beleven en vastleggen doe ik graag op eigen wijze en met respect voor mijn omgeving.

Heb je interesse in een foto die je op mijn site of blog hebt gezien? Geen probleem. Stuur even een mailtje naar info@jowaniven.nl en ik zal zorgen dat het werk er zo snel mogelijk tussen komt te staan.

Greetz Jowan

Alle werken van jowan iven


Meer weten over jowan iven?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor The crossing op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

The crossing van jowan iven

Koop de foto The crossing van jowan iven op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 184 297
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
152,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden