Through a hole

Through a hole van Lex Schulte

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Through a hole van Lex Schulte

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 99438
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
85 gratis verzending!

Omschrijving

Nijmegen en het dak van de grote of st Stevenskerk, gezien door een van de windgaten van de balustrade. Door het gebruik van een fisheye objectief krijgt de foto veel ruimte!
Nijmegen, (in het Nijmeegs: Nimwèège, Latijn:Noviomagus) is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Gelderland, dichtbij de grens met Duitsland. De gemeente telt 168.499 inwoners (1 januari 2014) en is daarmee de grootste in de provincie en de tiende van Nederland.[1]

De stad Nijmegen ligt grotendeels op de zuidelijke oever van de Waal bij Kmr 884, aan de voet van een stuwwal. Een deel van de gemeente ligt aan de overzijde van de rivier. Het betreft hier de zogenaamde Waalsprong, een recent geannexeerd gebied, waarin zich het dorp Lent en een deel van Oosterhout bevinden. Samen met Arnhem, Wijchen en 17 andere gemeenten in de omgeving vormt Nijmegen de Stadsregio Arnhem Nijmegen (SRAN voorheen KAN).

Nijmegen heeft een lange geschiedenis, die meer dan 2000 jaar teruggaat. Als Ulpia Noviomagus Batavorum kreeg het rond het jaar 100 marktrechten. In 1230 werd Nijmegen vrije rijksstad en in 1402 hanzestad. Nadat Nijmegen tussen 1655 en 1679 al eens een Illustere Academie huisvestte is de stad sinds de komst van de Radboud Universiteit een universiteitsstad.

Dit werk wordt aangeboden door Lex Schulte

Lex Schulte profielfotoIk ben een leraar met een hobby die het leuk vindt om te delen wat hij heeft gemaakt.

Volg mij ook op instagram en facebook

Shotbylex

Alle werken