Tioga meer aan de Tioga pas van Yosemithy NP in Californie USA

van Hilda Weges

- Werkcode: 136 852

Hilda Weges over Tioga meer aan de Tioga pas van Yosemithy NP in Californie USA

Via de Tiogapas naar Yosemite Nationaal Park in Californië Amerika is een belevenis. Na de top op 3 km hoogte slingert de weg langzaam omlaag richting Memoth Lakes. Het Tioga meer komt langzaam in beeld langs de weg. Een sprookjesachtige plek in niemandsland, waar de stilte op je af komt en je uren voor je uit kunt turen en mijmeren.
Tioga meer aan de Tioga pas van Yosemithy NP in Californie USA vind je in de categorieën , Bergen, Californië, Fotografie, Landschappen, Meditatie, Meren, Natuur en Weer, Noord Amerika, Stilleven, Tioga, Yosemite National Park en Yosemite Valley (Californië).
Hilda Weges profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Hilda Weges

Fotografie is uit passie geboren, maar inmiddels ook werk geworden. Ik fotografeer voornamelijk buiten in het groen en ga ook graag in binnen en buitenland op pad om onze mooie wereld vast te leggen. Mijn specialisaties zijn reisfotografie, natuur (landschap en macro) en architectuur. Mijn laatste werk is ook te vinden via mijn website HildaWeges | Photography https://www.hildaweges.nl.

Alle werken van Hilda Weges


Waarom je kiest voor Tioga meer aan de Tioga pas van Yosemithy NP in Californie USA op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Tioga meer aan de Tioga pas van Yosemithy NP in Californie USA van Hilda Weges

Koop de foto Tioga meer aan de Tioga pas van Yosemithy NP in Californie USA van Hilda Weges op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 136 852
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
106 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.