Tok Meditation

Tok Meditation van Stan Groenland

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Tok Meditation van Stan Groenland

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 366583
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
84 gratis verzending!

Omschrijving

Zorg goed voor jezelf, pas dan kan je goed voor anderen zorgen! Gun jezelf daarom eens vaker wat rust en bezinning. Noem het maar jouw meditatie momentje.. Oja, en vergeet vooral niet deze poster op te hangen zodat iedereen weet dat ze je even lekker met rust laten...

Over Stan Groenland

Stan Groenland profielfoto“Alles begint ergens, dus ook in het niets waar iets kan ontstaan. Net als een wit vel papier je alle rust en ruimte biedt om je ideeën en verbeelding tevoorschijn te toveren. Zoals een illustratie een verhaal verteld wat iedereen kan begrijpen, welke taal je ook spreekt...”

Na mijn opleiding aan de Grafische School Eindhoven te hebben voltooid, startte ik mijn loopbaan bij een reclamestudio in Nuenen als grafisch ontwerper en illustrator. Later ben ik mij verder gaan ontplooien als zelfstandig illustrator en cartoonist. Mijn werk omvat o.a. het verzorgen van promotionele en redactionele illustraties, boek illustraties, cartoons, strips, character designs, visual concepts, logo designs, wenskaart designs, posters en affiches. Veelal in opdracht van uitgeverijen, reclamebureaus, de creatieve industrie en diverse andere bedrijven en instellingen.

Stan Groenland • illustrator & cartoonist

Alle werken