Facebook pixel
Treinstation, 's-Hertogenbosch

Treinstation, 's-Hertogenbosch van Frank Geraedts

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Treinstation, 's-Hertogenbosch van Frank Geraedts thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 140744

Treinstation, 's-Hertogenbosch van Frank Geraedts

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Maatwerk?
gratis verzending!
Treinstation, 's-Hertogenbosch van Frank Geraedts

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Over Frank Geraedts

Frank Geraedts profielfotoFrank Geraedts is mijn naam en van jongs af aan ben ik graag buiten. Op ieder moment van de dag en op ieder moment in het jaar. Mijn eerste ervaringen met fotografie stammen uit het analoge tijdperk. Met de komst van de digitale camera namen de mogelijkheden en mijn interesse voor fotografie toe.

In die tijd kreeg ik meer waardering voor de natuur om ons heen. Landschappen werden al snel mijn meest gefotografeerde onderwerp. In een landschap werk ik graag met lange sluitertijden. In veel van mijn foto’s laat ik beweging in foto’s zien die je met het blote oog niet ziet. Met zeer gedegen technische kennis leg ik de basis voor een mooie en aansprekende foto.

Naast een technisch goed verzorgde en aansprekende foto vind ik het een uitdaging om te fotograferen als het licht minder mooi en de omstandigheden minder goed zijn. Want die momenten zijn er nu eenmaal het meest.

Fotografie is voor mij veel meer dan even het landschap vastleggen. De voorbereiding, het buiten zijn en het fotograferen zelf vormen de kern. Ook het nabewerken speelt een belangrijke rol én ik beleef er nog plezier aan ook. Fotografie is digitaal en je ontkomt er bijna niet aan om het hele proces, van voorbereiding tot en met nabewerking helemaal zelf te doen.

Mijn passie voor landschapsfotografie breng ik sinds 2010 in de workshops en cursussen over.

Alle werken