Tribute to Keith Haring

Tribute to Keith Haring van Harry Hadders

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 268000

Tribute to Keith Haring van Harry Hadders

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Omschrijving

Mijn kunstwerk draag ik op aan Keith Haring (1958-1990) hij was een Amerikaanse kunstenaar en een sociale activist, hij voelde zich enorm betrokken bij de maatschappelijke en politieke problemen uit zijn tijd. Het overbruggen van de kloof tussen de kunstwereld en de straat, gaf hem bekendheid in de vroege jaren 1980 met zijn graffiti-tekeningen gemaakt in de metro en op de stoepen van New York City. Zijn thema's waren geboorte, dood, seksualiteit en oorlog, deze kunstuitingen zijn een algemeen erkende beeldtaal van de 20e eeuw geworden.

Over Harry Hadders

Vormgeving en Fotografie zijn mijn passies. Vanuit mijn ruime ervaring op het gebied van grafische vormgeving, digitale kunst en fotografie creëer ik een eigen stijl waarin een evenwichtige composite, sterke lijnvoering en kleurgebruik een grote rol spelen. Mijn favoriete quote: “Art washes away the dust of everyday life”

Alle werken