Tribute to Sol LeWitt

Tribute to Sol LeWitt van Harry Hadders

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 268795

Tribute to Sol LeWitt van Harry Hadders

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
86 gratis verzending!
Tribute to Sol LeWitt van Harry Hadders

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Mijn kunstwerk draag ik op aan Sol LeWitt (1928-2007) hij was een Amerikaanse beeldhouwer, schilder en tekenaar. Zijn werk wordt geassocieerd met diverse stromingen in de moderne kunst, zoals conceptuele kunst en minimal art. Zijn werk varieert van tweedimensionaal tot foto's en driedimensionale sculpturen. De warme band tussen het Gemeentemuseum Den Haag en Sol LeWitt dateert vanaf 1968. Ter gelegenheid van de collectiepresentatie Minimal eind 2001 zijn er zeven muurschilderingen van hem aangebracht in de centrale hal en het trappenhuis.

Over Harry Hadders

Harry Hadders profielfotoMijn werk kenmerkt zich door een eigen stijl waarin een evenwichtige compositie, kleurgebruik en originaliteit een grote rol spelen. Mijn creatieve capaciteiten komen voort uit een ruime ervaring op het gebied van grafische vormgeving en fotografie.

Alle werken