Shop nu met 10% korting Nog 3 dagen en 13 uur geldig!

Tulp detail

van Elles van den Broek

- Werkcode: 356475

Elles van den Broek over Tulp detail

Een 'tong' van de tulp, met mooie druppels na een regenbui. Door de donkere achtergrond en de lichte details in de tulp en de druppels krijg je een mooi contrast. Een sterk beeld van een mooie bloem.
Tulp detail vind je in de categorieën Contrast, Detail, Druppels, Fotografie, Landschappen, Lichtval, Macrofotografie, Roze en Tulp.
Elles van den Broek profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Elles van den Broek

Fotograferen is zo leuk! En alles is natuurlijk al gefotografeerd. Om een bijzondere foto te maken probeer ik de onderwerpen net even anders vast te leggen. Of met een minimale bewerking net iets extra's te geven. Ik houd van natuurlijk licht en het liefst fotografeer ik mijn onderwerpen ook in hun natuurlijk situatie. In eerste instantie fotografeer ik omdat ik het fotograferen zo leuk vind om te doen! Het gevoel dat ik een bijzondere foto heb gemaakt is heerlijk. Als nu ook andere mensen geraakt worden door mijn foto's en deze aan hun muur willen hebben maak ik er ook nog anderen blij mee! Veel plezier met zoeken naar een mooie foto!

Alle werken van Elles van den Broek


Waarom je kiest voor Tulp detail op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Tulp detail van Elles van den Broek

Koop de foto Tulp detail van Elles van den Broek op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 356475

Shop nu met 10% korting
Nog 3 dagen en 13 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
94 85 Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.