Lente

van Elles van den Broek

- Werkcode: 356474

Elles van den Broek over Lente

Een mooie tulpenlaan. Door een groot diafragma te gebruiken is er een mooie diepte te zien omdat de achtergrond onscherp wordt. Mooi contrast tussen het rood en het groen in de foto. Droom weg en vraag je maar af wat er aan het eind van de laan te zien is ....
Lente vind je in de categorieën Bloemen & Planten, Contrast, Fotografie, Groen, Klaproos, Kleur collecties, Landschappen, Lente, Slaapkamer, Tulp en Zon.
Elles van den Broek profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Elles van den Broek

Fotograferen is zo leuk! En alles is natuurlijk al gefotografeerd. Om een bijzondere foto te maken probeer ik de onderwerpen net even anders vast te leggen. Of met een minimale bewerking net iets extra's te geven. Ik houd van natuurlijk licht en het liefst fotografeer ik mijn onderwerpen ook in hun natuurlijk situatie. In eerste instantie fotografeer ik omdat ik het fotograferen zo leuk vind om te doen! Het gevoel dat ik een bijzondere foto heb gemaakt is heerlijk. Als nu ook andere mensen geraakt worden door mijn foto's en deze aan hun muur willen hebben maak ik er ook nog anderen blij mee! Veel plezier met zoeken naar een mooie foto!

Alle werken van Elles van den Broek


Waarom je kiest voor Lente op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Lente van Elles van den Broek

Koop de foto Lente van Elles van den Broek op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 356474
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
94 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.