Uitzicht in het Lysefjord met een rode kajak in Noorwegen tijdens een kanotocht in de zomer

van Sjoerd van der Wal

- Werkcode: 366 933

Sjoerd van der Wal over Uitzicht in het Lysefjord met een rode kajak in Noorwegen tijdens een kanotocht in de zomer

Uitzicht in het Lysefjord met een rode kajak in Noorwegen tijdens een kanotocht in de zomer. Lysefjord of Lysefjorden is een fjord in Forsand in Ryfylke in het zuidwesten van Noorwegen, ten oosten van de stad Stavanger. Het is een populair fjord om te bezoeken voor toeristen en beroemd om de rots van Preikestolen en de Kjeragbolten.
Uitzicht in het Lysefjord met een rode kajak in Noorwegen tijdens een kanotocht in de zomer vind je in de categorieën Feest- en gedenkdagen, Fotografie, Grunge, Kano (vaartuig), Kust, Lysefjord, Meren, Noorwegen, Oceanen en zeeën, Outdoor, Recreatie, Rivier en Zomer.
Sjoerd van der Wal profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sjoerd van der Wal

Fotograaf met met de lens gericht op natuur en landschappen en alles wat rijdt, vaart en vliegt. Ik maak veel beelden in de IJsseldelta rond mijn woonplaats Kampen, maar ook tijdens mijn reizen naar bijvoorbeeld Portugal, Frankrijk, IJsland, Noorwegen of Schotland. Verder heb ik een uitgebreide collectie automotive werk, met name klassieke auto's en foto's van treinen, vliegtuigen en schepen. Mocht je een ergens een foto van mij hebben gezien die niet op Werk aan de Muur staat, laat het dan even weten, dan voeg ik deze toe aan mijn shop.

Alle werken van Sjoerd van der Wal


Meer weten over Sjoerd van der Wal?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Uitzicht in het Lysefjord met een rode kajak in Noorwegen tijdens een kanotocht in de zomer op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Uitzicht in het Lysefjord met een rode kajak in Noorwegen tijdens een kanotocht in de zomer van Sjoerd van der Wal

Koop de foto Uitzicht in het Lysefjord met een rode kajak in Noorwegen tijdens een kanotocht in de zomer van Sjoerd van der Wal op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 366 933
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
149,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden