Uitzicht vanuit een rode kajak in het Lysefjord in Noorwegen tijdens een kanotocht

van Sjoerd van der Wal

- Werkcode: 366 934

Sjoerd van der Wal over Uitzicht vanuit een rode kajak in het Lysefjord in Noorwegen tijdens een kanotocht

Uitzicht vanuit een rode kajak in het Lysefjord in Noorwegen tijdens een kajaktocht tijdens een mistige zomeravond. Lysefjord of Lysefjorden is een fjord in Forsand in Ryfylke in het zuidwesten van Noorwegen, ten oosten van de stad Stavanger. Het is een populair fjord om te bezoeken voor toeristen en beroemd om de rots van Preikestolen en de Kjeragbolten.
Uitzicht vanuit een rode kajak in het Lysefjord in Noorwegen tijdens een kanotocht vind je in de categorieën Feest- en gedenkdagen, Fotografie, Grunge, Kano (vaartuig), Meren, Mist, Noorwegen, Oceanen en zeeën, Outdoor, Recreatie, Rivier, Summer Adventure en Zomer.
Sjoerd van der Wal profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sjoerd van der Wal

Fotograaf met met de lens gericht op natuur en landschappen en alles wat rijdt, vaart en vliegt. Ik maak veel beelden in de IJsseldelta rond mijn woonplaats Kampen, maar ook tijdens mijn reizen naar bijvoorbeeld Portugal, Frankrijk, IJsland, Noorwegen of Schotland. Verder heb ik een uitgebreide collectie automotive werk, met name klassieke auto's en foto's van treinen, vliegtuigen en schepen. Mocht je een ergens een foto van mij hebben gezien die niet op Werk aan de Muur staat, laat het dan even weten, dan voeg ik deze toe aan mijn shop.

Alle werken van Sjoerd van der Wal


Meer weten over Sjoerd van der Wal?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Uitzicht vanuit een rode kajak in het Lysefjord in Noorwegen tijdens een kanotocht als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Uitzicht vanuit een rode kajak in het Lysefjord in Noorwegen tijdens een kanotocht van Sjoerd van der Wal

Koop de foto Uitzicht vanuit een rode kajak in het Lysefjord in Noorwegen tijdens een kanotocht van Sjoerd van der Wal op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 366 934
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
145,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden