Under the Bridge

van Sander van der Werf

- Werkcode: 201 319

Sander van der Werf over Under the Bridge

Vrouw in roze jasje aan het hardlopen langs de over van de Rhône. De brug waar ze op deze grijze middag in februari onderdoor loopt is de Pont de l'Universite. Het roze kleuraccent wou ik extra benadrukken door voor de rest van de foto zwart/wit te gebruiken.
Under the Bridge vind je in de categorieën Architectuur, Autoverkeer, Bruggen, Constructie, Donker, Eenzaamheid, Fotografie, Frankrijk, Grijs, Horizon (lijn), Kleuren, Laan (weg), Lyon, Motoriek, Oever, Rivier, Roze, Snelheid, Sporten en Hobby's, Staal (legering), Stedelijke landschappen, Steden, Straat (verharde weg), Trainen, Urban / Street, Vrouw en Zwart-wit.
Sander van der Werf profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sander van der Werf

Sander van der Werf (1973) heeft illustratie gestudeerd aan kunstacademie Minerva in Groningen. Als buitensporter in hart en nieren is hij zich in de loop der jaren naast het illustreren en maken van wandschilderingen steeds meer gaan bezighouden met (buitensport)fotografie. Hij is zodoende gespecialiseerd in outdoor-, reis- en landschapsfotografie. Sander heeft artikelen en foto's gepubliceerd in o.a. Op Pad, Bergen Magazine, Outdoor Magazine, Limits en Hoogtelijn. Favoriete onderwerpen zijn hiken, Lapland, alpinisme en winteravontuur. Hiernaast maakt Sander o.a. foto's in opdracht en voor verschillende Stockfotobureaus. In Nederland houdt hij zich vooral bezig met landschapsfotografie. Sander fotografeert en filmt met een Sony full frame camera en werkt met Apple en Lightroom.

Alle werken van Sander van der Werf


Waarom je kiest voor Under the Bridge als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Under the Bridge van Sander van der Werf

Koop de foto Under the Bridge van Sander van der Werf op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 201 319
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
113,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden