Urbex badkamer in een donkere groene sfeer

Urbex badkamer in een donkere groene sfeer van Steven Dijkshoorn

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 262851

Urbex badkamer in een donkere groene sfeer van Steven Dijkshoorn

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
79 gratis verzending!
Urbex badkamer in een donkere groene sfeer van Steven Dijkshoorn

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Urbex badkamer in een donkere groene sfeer

De foto is gemaakt op een verlaten boerderij in België. En staat beter bekend onder de urbex naam "Farm 1881". Farm 1881 is een bekenden urbex locatie onder fotografen. Wat is urbex fotografie? Urbex is de afkorting van urban exploring wat letterlijk ?het verkennen van het stedelijke? betekent, oftewel het fotograferen en bezoeken van verlaten gebouwen of niet openbaar toegankelijke locaties. Het is een geweldige wereld waarin één belangrijke, ongeschreven urbex-regel bestaat ?Leave nothing but footprints, take nothing but pictures?. Met andere woorden: pak niets en maak niets kapot. Inbreken wordt niet gedaan, maar helemaal legaal is het ook niet.

Over Steven Dijkshoorn

Steven Dijkshoorn profielfotoIn 2011 kwam Steven Dijkshoorn in aanraking met urbex fotografie (het fotograferen van verlaten panden). In de loop der jaren is hij zich breder gaan oriënteren dankzij het maken van landschaps-, long exposure, portret- en architectuur fotografie. Steven Dijkshoorn heeft daardoor een veelzijdig fotografie portfolio waar altijd de perfecte match voor aan de muur te vinden is.

Alle werken