Vaas en vallend tulpenblad

van Susan Hol

- Werkcode: 817 606

Susan Hol over Vaas en vallend tulpenblad

Bij Tate (museum) in Londen zag ik het boek 'Bloom, Art, Flowers and Emotion', samengesteld door Rachel Giles. Ik heb het meteen besteld. Het bevat prachtige kunstwerken met bloemen. Het stilleven 'Vase and Falling Petal' (1971) van Derrick Greaves in Bloom inspireerde mij om ook iets dergelijks te maken. Het idee is hetzelfde (vaas, bloemblad), maar de uitvoering is heel anders. De vorm van mijn vaas is anders, de kleur van de vaas is anders, en mijn bloemblad komt van de tulp. Als je zijn werk wilt zien, dan is het met de titel en de naam van de kunstenaar zo gevonden op internet. Je ziet dan ook dat ik niet de enige ben die geïnspireerd is geraakt.
Vaas en vallend tulpenblad vind je in de categorieën Compositie (beeldende kunst), Digitale Kunst, Fotografie, Rood, Stilleven, Tulp, Vaas, Zilver en Zwart-wit.
Susan Hol profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Susan Hol

Laatste EXPO's 21 maart-13 juni 2020, Veenendaal (NL); 8 april-1 juli 2018, Berlicum (NL); 17-19 augustus 2018, Chaugey (France). Wil je meer over mij weten? Klik dan op een van de groene knoppen hieronder.

Alle werken van Susan Hol


Waarom je kiest voor Vaas en vallend tulpenblad op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Vaas en vallend tulpenblad van Susan Hol

Koop dit digital art werk Vaas en vallend tulpenblad van Susan Hol als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 817 606
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
111,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.