Variaties op een cirkel, bruin

van Rietje Bulthuis

- Werkcode: 164840

Rietje Bulthuis over Variaties op een cirkel, bruin

Variaties op een cirkel, bruin. Vierkante compositie. In meerdere kleuren verkrijgbaar.
Door de opbouw van meerdere lagen ontstaat een rijkgeschakeerde afbeelding. Digitale kunst.
Variaties op een cirkel, bruin vind je in de categorieën 9 (getal), Abstract, Bruin, Cirkel, Cirkelring, Collage, Compositie (beeldende kunst), Contemporary, Digital Art, Grunge, Minimalisme, Modern, Ring, Rond, Schilderijen, Variatie, Vierkant (meetkunde) en 9.
Rietje Bulthuis profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Rietje Bulthuis

Ik fotografeer graag natuur en landschappen. Reizen is mijn passie. Mijn reisfoto's zijn puur en natuurlijk. Daarnaast vind ik het leuk om creatieve effecten toe te voegen, of nieuwe ontwerpen te maken, zo ontstaat digitale kunst. Ook kunst- en cultuuruitingen in andere landen hebben mijn belangstelling. Ik heb in mijn shop veel albums aangemaakt: panoramafoto's, landschappen, dieren, mensen, bloemen, diverse landen, boeddha's en nog veel meer. Er is ook een album met mijn favorieten. Naast fotografie houd ik me bezig met beeldhouwen en voorheen ook met schilderen. Mijn andere werk is te zien op http://www.rietjebulthuis.nl Wil je een foto downloaden? Dat kan, ik bied mijn foto's aan op: http://www.istockphoto.com/nl/portfolio/rbulthuis. Hier vind je ook andere foto's die minder geschikt zijn als afbeelding aan de muur.

Alle werken van Rietje Bulthuis


Waarom je kiest voor Variaties op een cirkel, bruin op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Variaties op een cirkel, bruin van Rietje Bulthuis

Koop dit digital art werk Variaties op een cirkel, bruin van Rietje Bulthuis als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 164840
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
101 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.