Veertjes in de sneeuw

van Susan Hol

- Werkcode: 891 242

Susan Hol over Veertjes in de sneeuw

Een veer bedekt niet alleen de vogel, het heeft ook een krachtige symboliek. Misschien dat daarom veel mensen dol zijn op veren. De symbolische betekenis van de veer heeft alles met lichtheid en luchtigheid te maken. Logisch. De veer op de vogel bevindt zich tussen hemel en aarde. Als wij een veer bij onze voeten vinden, op bosweg, in de berm, op een modderig pad of in de sneeuw, kunnen we het onbereikbare in onze handen houden. De veertjes die ik fotografeerde lagen verspreid in de sneeuw. Door de kou en het vocht is de normale structuur van de veertjes aangetast. Het resultaat is een speels dans, binnen de beperkingen van de slagpen. Van alle foto's heb ik er 6 geselecteerd voor deze collage. Vervolgens heb ik het geheel bewerkt tot dit eindresultaat. Materialen: Canon digitale camera; Lightroom; Photoshop.
Veertjes in de sneeuw vind je in de categorieën Collage, Compositie (beeldende kunst), Digitale Kunst, Fotografie, Stilleven, Veer (vogel), Vogels, Wit en Zwart-wit.
Susan Hol profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Susan Hol

Laatste EXPO's 21 maart-13 juni 2020, Veenendaal (NL); 8 april-1 juli 2018, Berlicum (NL); 17-19 augustus 2018, Chaugey (France). Wil je meer over mij weten? Klik dan op een van de groene knoppen hieronder.

Alle werken van Susan Hol


Waarom je kiest voor Veertjes in de sneeuw op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Veertjes in de sneeuw van Susan Hol

Koop dit digital art werk Veertjes in de sneeuw van Susan Hol als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 891 242
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
83,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.