Verlaten dokterswoning

Verlaten dokterswoning van Eus Driessen

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 249322

Verlaten dokterswoning van Eus Driessen

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
99 gratis verzending!
Verlaten dokterswoning van Eus Driessen

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Een mooie villa waar ooit een echtpaar gelukkig woonde is nu een leeg omhulsel vol met persoonlijke spullen en herinneringen. Nadat de echtgenoot ernstig ziek was geworden en overleed bleef de dame alleen achter. Op een dag ging de vrouw des huizes met haar auto op pad,niet wetende dat ze nooit meer naar huis zou terug zou keren. Ze kwam bij een ernstig auto-ongeluk om het leven. Na jaren van verval werd dit pareltje ontdekt waarna het verval in korte tijd toenam en vandalen de villa vernielden en vol spoten met graffiti.

Over Eus Driessen

Eus Driessen profielfotoPassie voor fotografie in alle vormen. Van verlaten gebouwen tot landschap, van nachtfotografie tot concert-fotografie. Door het fotograferen van verlaten gebouwen wil in de mensen meenemen naar de verborgen wereld achter muren waar de natuur langzaam het gebouw weer terug neemt. En nu kunnen deze foto's ook aan jou muur hangen.

Alle werken