Verlaten dokterswoning

van Eus Driessen

- Werkcode: 249 322

Eus Driessen over Verlaten dokterswoning

Een mooie villa waar ooit een echtpaar gelukkig woonde is nu een leeg omhulsel vol met persoonlijke spullen en herinneringen. Nadat de echtgenoot ernstig ziek was geworden en overleed bleef de dame alleen achter. Op een dag ging de vrouw des huizes met haar auto op pad,niet wetende dat ze nooit meer naar huis zou terug zou keren. Ze kwam bij een ernstig auto-ongeluk om het leven. Na jaren van verval werd dit pareltje ontdekt waarna het verval in korte tijd toenam en vandalen de villa vernielden en vol spoten met graffiti.
Verlaten dokterswoning vind je in de categorieën Arts, Echtpaar, Fotografie, High dynamic range, Huis (woning), Slaapkamer, Verlaten plekken en Villa (bouwkunde).
Eus Driessen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Eus Driessen

Passie voor fotografie in alle vormen. Van verlaten gebouwen tot landschap, van nachtfotografie tot concert-fotografie. Door het fotograferen van verlaten gebouwen wil ik de mensen meenemen naar de verborgen wereld achter muren waar de natuur langzaam het gebouw weer terug neemt. En nu kunnen deze foto's ook aan jou muur hangen.

Alle werken van Eus Driessen


Meer weten over Eus Driessen?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Verlaten dokterswoning als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Verlaten dokterswoning van Eus Driessen

Koop de foto Verlaten dokterswoning van Eus Driessen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 249 322
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
132,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden