Verlaten strand bij de 'wet tropics' in Queensland, Australie

van Rietje Bulthuis

- Werkcode: 133821

Rietje Bulthuis over Verlaten strand bij de 'wet tropics' in Queensland, Australie

De Wet Tropics of Queensland, Tropisch regenwoud van Queensland. in Noordoost-Queensland is een groep nationale parken die sinds 1988 op de Werelderfgoedlijst staan.
Dit gebied strekt zich uit van Townsville, in het zuiden tot het Daintree regenwoud, ten noorden van Cairns.
Het unieke van het noordelijke deel van dit gebied is het feit dat twee totaal verschillende Werelderfgoederen elkaar hier raken: Het Groot Barrièrerif en de Wet tropics.
De bomen van het regenwoud raken het water van de Grote of Stille Oceaan.
Verlaten strand bij de 'wet tropics' in Queensland, Australie vind je in de categorieën Australië, Blauw, Blauwe lucht, Bomen, Branding, Contemporary, Fotografie, Geel, Groen, Horizontaal, Landschappen, Natuur en Weer, Oceanen en zeeën, Queensland, Regenwoud, Stranden, UNESCO Werelderfgoed locaties, Vegetatie, Wet tropics of Queensland, Zand en tropisch strand.
Rietje Bulthuis profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Rietje Bulthuis

Ik fotografeer graag natuur en landschappen. Reizen is mijn passie. Mijn reisfoto's zijn puur en natuurlijk. Daarnaast vind ik het leuk om creatieve effecten toe te voegen, of nieuwe ontwerpen te maken, zo ontstaat digitale kunst. Ook kunst- en cultuuruitingen in andere landen hebben mijn belangstelling. Ik heb in mijn shop veel albums aangemaakt: panoramafoto's, landschappen, dieren, mensen, bloemen, diverse landen, boeddha's en nog veel meer. Er is ook een album met mijn favorieten. Naast fotografie houd ik me bezig met beeldhouwen en voorheen ook met schilderen. Mijn andere werk is te zien op http://www.rietjebulthuis.nl Wil je een foto downloaden? Dat kan, ik bied mijn foto's aan op: http://www.istockphoto.com/nl/portfolio/rbulthuis. Hier vind je ook andere foto's die minder geschikt zijn als afbeelding aan de muur.

Alle werken van Rietje Bulthuis


Waarom je kiest voor Verlaten strand bij de 'wet tropics' in Queensland, Australie op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Verlaten strand bij de 'wet tropics' in Queensland, Australie van Rietje Bulthuis

Koop de foto Verlaten strand bij de 'wet tropics' in Queensland, Australie van Rietje Bulthuis op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 133821
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
109 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.