Verlichte Domtoren tijdens de start van de Tour de France 2015, ZWART-WIT

van Donker Utrecht

- Werkcode: 245 583

Donker Utrecht over Verlichte Domtoren tijdens de start van de Tour de France 2015, ZWART-WIT

De 112,32 meter hoge gotische Domtoren is de hoogste kerktoren van Nederland en het hoogste gebouw van Utrecht. De toren kleurde (telkens tijdelijk) rood-wit-blauw vanwege de start van de Tour de France in Utrecht.

De foto is gemaakt in de avond van 5 juli 2015.

Donker Utrecht. Zo heet mijn serie foto's van Utrechtse plekken na zonsondergang. De meeste Donker Utrecht foto's zijn geschoten in de avondschemering.

Wil je een foto in zwart-wit bestellen die nog niet in het album ZWART-WIT staat? Neem dan contact met me op: info@donkerutrecht.nl

http://www.donkerutrecht.nl
Verlichte Domtoren tijdens de start van de Tour de France 2015, ZWART-WIT vind je in de categorieën Architectuur, Avond, Domplein en de Dom van Utrecht, Fotografie, Nachtfotografie, Steden, Utrecht en Zwart-wit.
Donker Utrecht profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Donker Utrecht

Donker Utrecht. Zo heet mijn nog steeds groeiende serie foto's van Utrechtse plekken na zonsondergang. Het merendeel van de Donker Utrecht foto's maak ik in de avondschemering. In het 'blauwe kwartiertje' om preciezer te zijn. Na zonsondergang kleurt de lucht snel intens donkerblauw en op een gegeven moment ontstaat er een perfecte balans tussen hemellicht enerzijds en straat- en gebouwverlichting anderzijds.

Kenmerkend voor mijn stijl is de balans in het vaak verstilde beeld, de rijke, intense kleuren en het ontbreken van chaos.

Alle werken van Donker Utrecht


Meer weten over Donker Utrecht?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Verlichte Domtoren tijdens de start van de Tour de France 2015, ZWART-WIT als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Verlichte Domtoren tijdens de start van de Tour de France 2015, ZWART-WIT van Donker Utrecht

Koop de foto Verlichte Domtoren tijdens de start van de Tour de France 2015, ZWART-WIT van Donker Utrecht op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 245 583
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
163,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden