Zicht op Zandbrug en Oudegracht in Utrecht vanaf de Bemuurde Weerd, ZWART WIT

Zicht op Zandbrug en Oudegracht in Utrecht vanaf de Bemuurde Weerd, ZWART WIT van Donker Utrecht

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Zicht op Zandbrug en Oudegracht in Utrecht vanaf de Bemuurde Weerd, ZWART WIT

van Donker Utrecht

Zicht op Zandbrug en Oudegracht in Utrecht vanaf de Bemuurde Weerd, ZWART WIT van Donker Utrecht

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 245595
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
149 gratis verzending!

Omschrijving

Zicht op de Zandbrug en de Oudegracht vanaf de Bemuurde Weerd. Met de Vecht op de voorgrond en de Dom op de achtergrond. Rechts de Nieuwekade.

De Zandbrug is een rijksmonumentale laatmiddeleeuwse boogbrug. Direct aansluitend aan de zuidzijde van de brug liggen werfkelders en werven.

Deze foto is genomen in de avondschemering van 26 januari 2011.

Donker Utrecht. Zo heet mijn serie foto's van Utrechtse plekken na zonsondergang. De meeste Donker Utrecht foto's zijn geschoten in de avondschemering.

Wil je een foto in zwart-wit bestellen die nog niet in het album ZWART-WIT staat? Neem dan contact met me op: info@donkerutrecht.nl

www.donkerutrecht.nl

Dit werk wordt aangeboden door Donker Utrecht

Donker Utrecht profielfotoDonker Utrecht. Zo heet mijn nog steeds groeiende serie foto's van Utrechtse plekken na zonsondergang. Het merendeel van de Donker Utrecht foto's maak ik in de avondschemering. In het 'blauwe kwartiertje' om preciezer te zijn. Na zonsondergang kleurt de lucht snel intens donkerblauw en op een gegeven moment ontstaat er een perfecte balans tussen hemellicht enerzijds en straat- en gebouwverlichting anderzijds.

Kenmerkend voor mijn stijl is de balans in het vaak verstilde beeld, de rijke, intense kleuren en het ontbreken van chaos.

Alle werken

Klantfoto's: Zicht op Zandbrug en Oudegracht in Utrecht vanaf de Bemuurde Weerd, ZWART WIT van Donker Utrecht

Klantfoto: Zicht op Zandbrug en Oudegracht in Utrecht vanaf de Bemuurde Weerd, ZWART WIT van Donker Utrecht, als print op doek