Vier bomen, dansend in de zonnestralen

Vier bomen, dansend in de zonnestralen van Karla Leeftink

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Vier bomen, dansend in de zonnestralen van Karla Leeftink thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 179933

Vier bomen, dansend in de zonnestralen van Karla Leeftink

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
89 gratis verzending!
Vier bomen, dansend in de zonnestralen van Karla Leeftink

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Op een mistige herfstochtend wilde ik graag de grilligheid van de boomstammen in het strubbenbos bij Anloo proberen te vangen. De zon zou er ook nog bijkomen en dat zou mooie zonneharpen kunnen opleveren. Ik koos uiteindelijk dit groepje van 4 bomen uit. De zon kwam er mooi doorheen en zorgde voor een mooie gloed over het landschap. De zonnestralen zorgden ervoor, dat de bomen net een beetje geïsoleerd werden van de rest van de bomen; tenslotte kan het er behoorlijk rommelig uitzien in een strubbenbos. Varens in herfstkleur zorgen voor een mooie oranje ondergrond. De grillige boomstammetjes zijn uitlopers van een strub of stobbe. Zo'n strub kan wel een breedte van zo'n 20 meter hebben onder de grond! Leuk om er over na te denken wat zich in een bos als dit allemaal nog onder de grond bevindt. Deze bossen hebben zich zo ontwikkeld door regelmatige houtkap en door begrazing. Schapen aten telkens de jonge uitlopers op waardoor de bomen geen kans kregen goed omhoog te groeien. In de avond en nacht kan het er geheimzinnig uitzien in dit bos met al die grillige stammetjes.

Over Karla Leeftink

Karla Leeftink profielfotoIk houd mij vooral bezig met natuurfotografie. Ik woon momenteel in Assen en ben veel te vinden in de gebieden van de Drentsche Aa op de momenten van de dag waarop ik verwacht dat het licht het mooist is. Landschapsfotografie en het fotograferen van dieren horen bij mijn voorkeuren.

Alle werken