Virtùs

Virtùs van Jesper Krijgsman

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Virtùs

van Jesper Krijgsman

Virtùs van Jesper Krijgsman

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 478253
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
135 gratis verzending!

Omschrijving

Digitale Composite/Hypercollage Fotografie.
Complete kunstwerk meet 150 cm x 191 cm — 2019

Vaak beschouwd als harmonieus, de natuurlijke wereld is rijk in concurrentie. Waar planten strijden om zonlicht, strijden dieren om hun ruimte en hun thuis. Wij als mensen hebben een rol te spelen door ze hun ruimte te laten laten behouden. Alleen dan kan hun vindingrijkheid van vermogens tot bloei komen, en we allemaal verblind kunnen worden door hun virtuoos uitvoering.

Dit werk wordt aangeboden door Jesper Krijgsman

Jesper Krijgsman profielfotoOm zijn digitale landschappen tot leven te wekken gebruikt Jesper fotografie en beeldbewerking. Hij gebruikt uitsluitend zelf gefotografeerde natuurlijke elementen in zijn composities en combineert deze één voor één tot een virtuele droomwereld. Hij vindt het spannend om digitale technieken met de natuurlijke wereld te combineren. Zijn inspiratie komt uit dromen, emoties en fantasieën. De composities zijn fictie – een wonderlijke wereld. Toch gebruikt Jesper alleen maar natuurlijke elementen in de composities – al zijn materiaal is terug te vinden in onze wereld. Hij hoopt, door middel zijn composities, andere mensen ervan te overtuigen dat de natuurlijke wereld vol met wonderen en ‘magie’ is. Jesper leeft in Zwitserland waar hij werkt als vormgever en kunstenaar. Hij heeft zichzelf alles over beeldbewerking en fotografie aangeleerd.

Alle werken

Klantfoto's: Virtùs van Jesper Krijgsman

Klantfoto: Virtùs van Jesper Krijgsman, op canvas