Vissersboot op de Waddenzee

Vissersboot op de Waddenzee van Karla Leeftink

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 140213

Vissersboot op de Waddenzee van Karla Leeftink

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
92 gratis verzending!
Vissersboot op de Waddenzee van Karla Leeftink

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

De dag is bijna voorbij op deze dag in mei; de vogels die zijn neergestreken op het wad, gaan al slapen. In de verte is het licht van een vissersboot te zien. Het leven hier aan de kust gaat op en neer met het ritme van eb en vloed. De boot ligt stil. De laatste kleuren van de zonsondergang glijden weg in blauw en roze. Wat een rust hier achter de Friese dijk. Tijd voor een laatste foto in het blauwe uur op deze dag. Ik zet mijn statief neer om de roze en blauwe tinten samen met de vissersboot te vangen . Ik heb een lange sluitertijd nodig: Ik belicht het beeld 30 seconden bij f/10 en ISO 200 met een 100-400 mm objectief op 100 mm.

Over Karla Leeftink

Karla Leeftink profielfotoVanuit mijn woonplaats Assen houd ik mij vooral bezig met natuurfotografie. De gebieden van de Drentsche Aa zijn erg geliefd bij mij op de momenten van de dag waarop ik verwacht dat het licht het mooist is. Landschapsfotografie en het fotograferen van dieren horen bij mijn voorkeuren.

Alle werken