Vliegen naar de toekomst

Vliegen naar de toekomst van Harry Stok

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Vliegen naar de toekomst van Harry Stok

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 293668
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
87 gratis verzending!

Omschrijving

kinderen zijn net vogels, ze vliegen uit op weg naar de toekomst, sommigen zullen het halen, anderen stranden onderweg. Dit is de gedachte die achter dit abstracte beeld zit.

De basis is ontstaan vanuit vier driehoeken en wat wiskundige berekeningen die wij fractal noemen. De keuze van de basis kleuren combinatie is hier zeker van belang. Verdere bewerking is gedaan in Photoshop waarbij eigen beeld in diverse lagen is verwerkt.
Een sterk beeld dat op groot formaat beter uitkomt.

Over Harry Stok

Harry Stok profielfotoFreelance fotograaf en digitale artiest, maak graag landschappen, maar ook digitale art, en gebruikt hiervoor dan ook verschillende technieken. Van Photoshop tot Art Rage Pro wordt gebruikt gemaakt om geschoten beelden te modificeren.
Begonnen in het analoge tijdperk als vijftienjarige, in die tijd ook schriftelijk de fotovakschool gedaan als allround fotograaf.
Bezit een Nikon D5300 camera. En de volgende lenzen: Tamron zoom 18-200 mm macro f/3.5 Nikkor zoom 70-300 mm f/3.5 set macro ringen 12,24,36 mm .
Als software gebruik ik veel: Photoshop CC, Nik filters, actionscripting, ArtRage pro, FXHome Pro, Photo Pro (green screen), Affinity Photo Designer.

Alle werken