Volle maan in de donkere nacht

van Sjoerd van der Wal

- Werkcode: 345 779

Sjoerd van der Wal over Volle maan in de donkere nacht

Volle maan in de donkere nachthemel tijdens een koude de winteravond. Close-up beeld met behulp van een grote telelens om de details op het oppervlak van de maan vast te leggen.
Volle maan in de donkere nacht vind je in de categorieën Avond, Blauw, Cirkel, Cycle (sequence), Fotografie, Ful (disambiguation), Hemelgewelf, Maan, Nachtfotografie en Wachtkamer.
Sjoerd van der Wal profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sjoerd van der Wal

Fotograaf met met de lens gericht op natuur en landschappen en alles wat rijdt, vaart en vliegt. Ik maak veel beelden in de IJsseldelta rond mijn woonplaats Kampen, maar ook tijdens mijn reizen naar bijvoorbeeld Portugal, Frankrijk, IJsland, Noorwegen of Schotland. Verder heb ik een uitgebreide collectie automotive werk, met name klassieke auto's en foto's van treinen, vliegtuigen en schepen. Mocht je een ergens een foto van mij hebben gezien die niet op Werk aan de Muur staat, laat het dan even weten, dan voeg ik deze toe aan mijn shop.

Alle werken van Sjoerd van der Wal


Meer weten over Sjoerd van der Wal?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Volle maan in de donkere nacht als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Volle maan in de donkere nacht van Sjoerd van der Wal

Koop de foto Volle maan in de donkere nacht van Sjoerd van der Wal op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 345 779
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
145,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden