Vossen in gevecht

van Michel de Beer

- Werkcode: 306 403

Michel de Beer over Vossen in gevecht

2 Vossen die in gevecht zijn. Of is het maar een spelletje?
Toen de ene het water in liep kwam de andere er achteraan. Daar was de eerste Vos niet van gediend. Wat gespetter en gehap en het spektakel was alweer voorbij.
Vossen in gevecht vind je in de categorieën 2 vossen spelend in het water, Dieren, Duinen, Fotografie, Gevecht, Natuur en Weer, Vossen, red fox, ruzieende vossen, vechtende vossen en vos in het water.
Michel de Beer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Michel de Beer

Hoi, leuk dat je naar mijn foto's aan het kijken bent. Mijn naam is Michel de Beer en ik ben een enthousiaste fotograaf van vogels en andere dieren. Bijna elk weekend ben ik wel in het veld te vinden om de mooiste foto's te maken en natuurlijk van de natuur te genieten. Staat je foto er niet tussen? Kijk dan eens op mijn website https://www.debeerzietzevliegen.nl misschien vind je daar de foto die je zoekt. Stuur me een berichtje en ik zorg er voor dat de foto ook op deze site komt te staan.

Alle werken van Michel de Beer


Waarom je kiest voor Vossen in gevecht als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Vossen in gevecht van Michel de Beer

Koop de foto Vossen in gevecht van Michel de Beer op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 306 403
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
112,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden