Zeearend op een boomstronk

van Michel de Beer

- Werkcode: 305 642

Michel de Beer over Zeearend op een boomstronk

De Zeearend is de grootste roofvogel van ons land. Met een spanwijdte van 2 en een halve meter wordt hij ook wel de vliegende deur genoemd. Lange tijd een zeldzame wintergast, maar is nu toegenomen in aantal en broedt tegenwoordig ook in Nederland. Het gaat goed met de Zeearend in Nederland. Er komen er steeds meer bij.
Zeearend op een boomstronk vind je in de categorieën Arend, Rover, Vogels, debeerzietzevliegen.nl, grootste roofvogel, mooie vogel, natuur fotografie, vliegende deur en vogelfotografie.
Michel de Beer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Michel de Beer

Hoi, leuk dat je naar mijn foto's aan het kijken bent. Mijn naam is Michel de Beer en ik ben een enthousiaste fotograaf van vogels en andere dieren. Bijna elk weekend ben ik wel in het veld te vinden om de mooiste foto's te maken en natuurlijk van de natuur te genieten. Staat je foto er niet tussen? Kijk dan eens op mijn website https://www.debeerzietzevliegen.nl misschien vind je daar de foto die je zoekt. Stuur me een berichtje en ik zorg er voor dat de foto ook op deze site komt te staan.

Alle werken van Michel de Beer


Waarom je kiest voor Zeearend op een boomstronk als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Zeearend op een boomstronk van Michel de Beer

Koop Zeearend op een boomstronk van Michel de Beer op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 305 642
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
129,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden