Vrachtschip vaart aan de horizon

Vrachtschip vaart aan de horizon van MSP Canvas

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 73751

Vrachtschip vaart aan de horizon van MSP Canvas

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
83 gratis verzending!
Vrachtschip vaart aan de horizon van MSP Canvas

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Dit grote vrachtschip passeerde de kustlijn van Zoutelande,Zeeland (NL) later op de middag. Gedurende de dag waren op gepaste afstand grote containerschepen de kust gepasseerd wat indrukwekkend was om te zien, deze boot was duidelijk een stuk kleiner. Het passerende schip, de donker gekleurde zee met een schuimkraag op de golven en de wolken op de achtergrond vond ik ik mooi beeld vormen, wederom doordat de plaat contrastrijk is heb ik deze omgezet naar zwart/wit. Op deze foto is heeft de boot de horizon inmiddels bijna bereikt. Langzaam zou de schemer in vallen aan de kust en de lucht mooie verkleuringen laten zien, waarna een adem benemend mooie zonsondergang de dag zou afsluiten.

Over MSP Canvas

MSP Canvas profielfotoIk fotografeer landschappen, dierenportretten, macro / natuur. Mocht u op zoek zijn naar een specifiek beeld, maar deze niet in mijn webshop aan treffen, dan kunt u me altijd via e-mail benaderen. Volg me nu ook op Twitter, Facebook & Instagram voor het laatste nieuws.

Alle werken