Vroege ochtend op het strand van Zoutelande

Vroege ochtend op het strand van Zoutelande van MSP Photographics

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 73754

Vroege ochtend op het strand van Zoutelande van MSP Photographics

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

De ochtend was weer aangebroken en de zon was inmiddels opgekomen aan de kust van Zoutelande, Zeeland (NL). Ook nu kreeg ik weer een mooi tegenlicht, de lens was gericht op het stuk strand van Zoutelande dat in de achtergrond over loopt in het strand van Dishoek en de twee vuurtorens. Links in beeld de duinrug en een strandpaviljoen zichtbaar, rechts in beeld op zee een aantal grote schepen. Op de voorgrond schitterden aangespoelde schelpjes, daarachter nog sporen van de vloedcyclus, midden in beeld een golfbreker die een mooie lijn vormt die dwars door het beeld loopt. Door de kleur van het zand, de lucht en het aanwezige zonlicht een lekker dynamische plaat en een fris geheel.

Over MSP Photographics

Inmiddels ben ik al weer ruim 18 jaar aan het fotograferen waarvan de laatste 10 jaar digitaal en heb inmiddels geruime ervaring in de fotografie. Ik fotografeer (sport) evenementen, landschappen, dierportretten, en macro natuur platen. Ook fotografeer ik in opdracht voor organisaties,bedrijven maar ook particulieren. De werken in mijn webshop zijn slechts enkele voorbeelden van het geen ik fotografeer, mijn archief is inmiddels zeer groot. Mochten er klanten zijn die een bepaald beeld zoeken maar deze niet in mijn webshop aan treffen dan kunnen ze me altijd via twitter of e-mail benaderen, dit e-mail staat ook in mijn twitter account vermeld !Volg me nu ook op Facebook en Twitter voor het laatste nieuws:MSP Canvasshop @ Facebook:www.facebook.com/mspcanvasshop.MSP Canvasshop @ Twitter:http://twitter.com/MSPPHOTOGRAPHS.Email:mspcanvasshop@gmail.com

Alle werken