Vrouwen in de verf

van Catharina Mastenbroek

- Werkcode: 597 773

Catharina Mastenbroek over Vrouwen in de verf

Werk in gemengde techniek. Collage van vrouwenportretten. Vrouwen met make-up, sensueel, uit de wereld van glamour en mode in pakkende kleuren.
Vrouwen in de verf vind je in de categorieën Collage, Kleuren, Lip, Make-up, Mensen, Mode, Oog (anatomie), Popart, Portret, Rood haar, Schilderijen, Sexappeal en Vrouw.
Catharina Mastenbroek profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Catharina Mastenbroek

Catharina Mastenbroek (Amsterdam, 02-10-1965) is beeldend kunstenaar. Zij woont en werkt in Amstelveen (Nederland). Begonnen als beeldhouwer maakt zij nu tweedimensionaal werk in de technieken aquarel, pastel, houtskool, potlood en collage. 'Toon, kleur en vorm, daar gaat het om in mijn werk, maar vooral toch om kleur.' Mijn leermeesteres noemt mij een colorist. Zij heeft een website waar meer van haar werk te zien is: https://www.cathelier.com.

Alle werken van Catharina Mastenbroek


Waarom je kiest voor Vrouwen in de verf als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Vrouwen in de verf van Catharina Mastenbroek

Koop de collage Vrouwen in de verf van Catharina Mastenbroek op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 597 773
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame (Print op doek)
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
95,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.