Vuurtoren Eierland met circumenzenitale boog

Vuurtoren Eierland met circumenzenitale boog van Texel360Fotografie Richard Heerschap

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Vuurtoren Eierland met circumenzenitale boog

van Texel360Fotografie Richard Heerschap

Vuurtoren Eierland met circumenzenitale boog van Texel360Fotografie Richard Heerschap

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 307719
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
131 gratis verzending!

Omschrijving

De circumzenitale boog is een halo (optische verschijning rond zon en maan) ontstaan door breking van zonlicht en ijskristallen en niet zoals een regenboog door reflectie van zonlicht in druppels.
De circumzenitale boog staat recht boven de grote kring (46 graden) om de zon en is zeer kleurrijk en helder. De bolle kant is naar de zon gekeerd en rood terwijl de binnenkant violet van kleur is.
De boog verschijnt vaak tegelijk met de bijzonnen als de zon niet te hoog staat (15-25 graden).
Deze foto is ook rechtstreeks, goedkoper en met 100% kwaliteitsgarantie, te bestellen via http://texel360fotografie.nl/

Dit werk wordt aangeboden door Texel360Fotografie Richard Heerschap

Texel360Fotografie Richard Heerschap profielfotoIk ben Richard Heerschap, woon in Oosterend, op het mooie eiland Texel, en werk bij de firma Snijder als machinist grondverzet. Sinds de komst van onze 3e dochter heb ik de hobby modelvliegen helaas aan de kant moeten schuiven (geef de kinderen maar de schuld) wegens (reparatie) ruimte gebrek.Gelukkig kwam ik de Drone tegen en heb hier weer een leuke uitdagende hobby in weten te vinden. In eerste instantie was het de bedoeling om alleen films en foto s te maken van mijn verschillende werken aan de kust maar ben er achter gekomen dat er meerdere mensen zijn die genieten van de foto's die ik maak, en sommige vroegen aan mij of ze deze foto's ook ergens konden bestellen. Daarom nu dus ook een web-shop waar je een mooie foto van mij kunt bestellen en hem aan de muur kunt hangen. Uiteraard zal ik deze web-shop blijven aanvullen met mooie (lucht) foto's. Bijna alle foto's zijn samengesteld uit meerdere foto's om een zo'n groot mogelijke plaat te krijgen die zelfs op een groot doek zijn kwaliteit niet verliest.

Alle werken