Vuurtoren op Scheveningen in de nacht

Vuurtoren op Scheveningen in de nacht van Wahid Fayumzadah

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 319868

Vuurtoren op Scheveningen in de nacht van Wahid Fayumzadah

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
83 gratis verzending!
Vuurtoren op Scheveningen in de nacht van Wahid Fayumzadah

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Ik heb niet veel vuurtorens gezien in mijn leven, en ik kom ook niet vaak op de Nederlandse stranden. Dus toen ik deze vuurtoren zag moést ik er een foto van hebben, alleen wat voor een? Ik had moeite met het vinden van een compositie waar ik tevreden mee was. Toen herinnerde ik mij dat als je niet weet wat je moet doen, houd het dan simpel. Blij dat ik dat heb gedaan.

Over Wahid Fayumzadah

Wahid Fayumzadah profielfotoHallo!
Ik ben Wahid en ik heb een passie voor fotografie.
Er is zoveel moois om ons heen en wij leven in zo een goede tijd. Ik voel mij bevoorrecht, omdat ik de kans heb om heel veel moois van de wereld te zien, dit wil ik graag delen, daarom neem ik mijn camera mee als ik er op uit ga!
Laat ik eerst maar eens beginnen met het ontdekken van mijn eigen land, Nederland. Voorheen dacht ik altijd dat ik per se naar het buitenland moest als ik mooie natuur foto's wilde maken, naar landen zoals bijvoorbeeld Noorwegen of IJsland. Dit is echter helemaal niet waar! Nederland is prachtig, dat ziet lang niet iedereen, misschien dat ik ze dat een beetje kan laten zien met mijn foto's.

Alle werken