Zonsopkomst Eikenboom Veluwe

Zonsopkomst Eikenboom Veluwe van Wahid Fayumzadah

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 319844

Zonsopkomst Eikenboom Veluwe van Wahid Fayumzadah

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
93 gratis verzending!
Zonsopkomst Eikenboom Veluwe van Wahid Fayumzadah

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Al mijn verwachtingen werden overtroffen op deze dag. Ik ging naar de Veluwe met als doel de zonsopkomst te fotograferen. De lucht was helder, er was geen wolk te zien, daarom dacht ik dat het een saaie zonsopkomst zou zijn. Echter had ik het helemaal mis! Toen de zon eenmaal haar magie over het land aan het verspreiden was, was ik zó opgewonden en had ik zó een grote glimlach heel de tijd op mijn gezicht. Hier was ik echt gelukkig. De foto straalt voor mij blijdschap uit.

Over Wahid Fayumzadah

Wahid Fayumzadah profielfotoHallo!
Ik ben Wahid en ik heb een passie voor fotografie.
Er is zoveel moois om ons heen en wij leven in zo een goede tijd. Ik voel mij bevoorrecht, omdat ik de kans heb om heel veel moois van de wereld te zien, dit wil ik graag delen, daarom neem ik mijn camera mee als ik er op uit ga!
Laat ik eerst maar eens beginnen met het ontdekken van mijn eigen land, Nederland. Voorheen dacht ik altijd dat ik per se naar het buitenland moest als ik mooie natuur foto's wilde maken, naar landen zoals bijvoorbeeld Noorwegen of IJsland. Dit is echter helemaal niet waar! Nederland is prachtig, dat ziet lang niet iedereen, misschien dat ik ze dat een beetje kan laten zien met mijn foto's.

Alle werken