Vuurwerk van Paardenbloem

Vuurwerk van Paardenbloem van Jean-Paul Wagemakers

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 99435

Vuurwerk van Paardenbloem van Jean-Paul Wagemakers

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
83 gratis verzending!
Vuurwerk van Paardenbloem van Jean-Paul Wagemakers

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Fotograferen zonder vooropgezet plan. Het geeft vaak verrassende resultaten. Terwijl ik wat stedelijke uitzichten aan het fotograferen ben vanaf een wandelpad over een dijk, stuit ik op verschillende bloemen die baden in een mooi ochtendlicht. De eenvoudige en overal aanwezige paardenbloemen staan als pluizenbollen te pronken. Van één exemplaar is de toplaag verdwenen, waardoor het hart van de bloem zichtbaar wordt. Met mijn macro lens kruip ik er dicht op voor een mooie compositie. Maar ik wil meer! Meer dan een paardenbloem. Abstracter misschien. In nabewerking kies daarom voor een omzetting naar zwart-wit waardoor het beeld een spetterend effect krijgt. Bijna als een vuurwerk in een mooie voorjaarsnacht.

Over Jean-Paul Wagemakers

Jean-Paul Wagemakers profielfotoWat ooit (jaren '90) begon als reisfotografie, groeide uit tot een uit de hand lopende hobby. Fotografie werd een dagelijkse bezigheid. Kleurnegatief werd dia, aangevuld met fascinatie voor zwart-wit fotografie. De Kodak T-Max, Tri-X en Ilford films werden thuis ontwikkeld en afgedrukt. Begin 2000 liet ik de zwart-wit doka achter me om me verder onder te dompelen in de mogelijkheden van de digitale fotografie. Inmiddels ben ik dagelijks bezig met het plezier van beelden creëren en zaken die daar mee samenhangen in Breda en verre omgeving. Mijn fotowerken sieren inmiddels menig website, brochure en wand. Nog iedere keer kan ik daarvan met gepaste trots genieten!

Alle werken