Waddenblauw

Waddenblauw van jowan iven

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 35821

Waddenblauw van jowan iven

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
108 gratis verzending!
Waddenblauw van jowan iven

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Zonsondergang in maart bij paesens moddergat. De zon schijnt met de allerlaatste lichtstralen nog net langs de rij met verweerde palen. De palen en de stenen zijn nog overblijfselen van een landwinningsproject in de waddenzee.
dit is het blauwe uurtje waarin de lucht extra blauw kleurt. Een mooi contrast met de gele zonneschijn op de oude houten palen die er heel lang staan. Een fraai landschap, gelardeerd met basaltlokken. Een enkele wolk trekt voorbij. Langzaam zakt de zon steeds verder weg totdat het heel eenzaam en verlaten aanvoelt. Dan voel je de kracht van de natuur. Een weldadige rust aan de waddenkust.

Over jowan iven

jowan iven profielfotoPassie voor de natuur. Dat is wat ik met fotografie wil uitdrukken.Van landschap tot dierenleven en macro, alle onderwerpen hebben hun eigen charme. Wie goed om zich heen kijkt en de tijd neemt om dat in zich op te nemen leert iedere keer weer iets bij.Het beleven van de natuur en vastleggen doe ik graag op mijn eigen wijze en met respect voor die natuur.Heb je interesse in een foto die je op mijn site of blog hebt gezien? Geen probleem. Stuur even een mailtje naar info@jowaniven.nl en ik zal zorgen dat het werk er zo snel mogelijk tussen komt te staan.vriendelijke groetJowan Iven

Alle werken