Waddenlicht

Waddenlicht van Karla Leeftink

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 136205

Waddenlicht van Karla Leeftink

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

10% Xpozer korting tm 17-12.
Nog 2 dagen en 4 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Xpozer
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Het is eind mei. De dag is voorbij; de vogels die zijn neergestreken op het wad, komen langzaam tot rust. In de verte, op de Waddeneilanden, gaan de lichten van de vuurtorens aan. In de lucht glijden de laatste kleuren van de zonsondergang weg in het blauwe uur. Ik heb mijn statief opgesteld achter de Friese dijk bij Westhoek. De zon is ondergegaan en ik wil nog graag een mooi sfeerbeeld maken met deze roze en blauwe pasteltinten. Dat kan alleen nog met een lange sluitertijd. Ik belicht het beeld 30 seconden bij f/9 en ISO 200 met een 100-400 mm objectief op 100 mm.

Over Karla Leeftink

Ik houd mij vooral bezig met natuurfotografie. Ik woon momenteel in Assen en ben veel te vinden in de gebieden van de Drentsche Aa op de momenten van de dag waarop ik verwacht dat het licht het mooist is. Landschapsfotografie en het fotograferen van dieren horen bij mijn voorkeuren.

Alle werken