Wasbeer eet fruit van dienblad in het donker

Wasbeer eet fruit van dienblad in het donker van Ben Schonewille

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Wasbeer eet fruit van dienblad in het donker van Ben Schonewille

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 450454
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
81 gratis verzending!

Omschrijving

Deze wasbeer eet fruit en groente van een dienblad dat ik buiten op tafel neer had gezet. Tijdens mijn vakantie in het Duitse Sauerland kwam dit prachtige dier vaak op ons terras om voedsel te pakken dat wij daar neer hadden gelegd. Het beest kwam alleen in de avonds en in de nacht als het donker was, het is een nachtdier.

Over Ben Schonewille

Ben Schonewille profielfotoZo'n dertig jaar geleden heb ik als student het fotograferen ontdekt. Met mijn toenmalige Olympus- 10 camerabody en mijn 50 mm macrolens ging ik met vrienden de natuur in. Vooral de reizen naar de ongerepte natuur in Noorwegen zal ik nooit vergeten.

Later is het fotograferen een stuk minder geworden. Maar het zit mij toch blijkbaar in het bloed want sinds 2013 ben ik weer veel met fotografie bezig.

Mijn uitrusting bestaat inmiddels uit 2 Canoncamera's: de 600D (cropcamera) en de 5D Mark 3 (fullframecamera). Mijn objectieven: Canon 16-35mm f4 L IS, Tamron 24-70mm f2.8, macrolens Canon 100mm f2.8 en Canon 70-300mm f4-5.6 L IS.

Met de fullframecamera is het ineens gemakkelijker geworden ook onder minder gunstige lichtomstandigheden met hogere ISO- instellingen nog hele goede foto's te maken zonder veel ruis.

Eigenlijk fotografeer ik heel veel verschillende onderwerpen zoals dieren, planten, mensen, landschappen, studiowerk (vaak met een witte achtergrond, soms zwart) en verder alles wat ik leuk vind.

Alle werken