Waterkering (paaltjes) Paesens-Moddergat

van R Smallenbroek

- Werkcode: 989 684

R Smallenbroek over Waterkering (paaltjes) Paesens-Moddergat

Een zwart-witopname van de verweerde paaltjes in Paesens-Moddergat. De dynamische voorgrond leidt naar de paaltjes en omdat er slecht weer op komst is, wordt het geheel compleet met een mooie wolkenlucht. De foto is in het vierkant uitgesneden.
Waterkering (paaltjes) Paesens-Moddergat vind je in de categorieën Fotografie, Friesland, Paesens-Moddergat, Waddeneilanden en waddenzee, Waterkering en Zwart-wit.
R Smallenbroek profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door R Smallenbroek

Analoog begonnen als hobbyfotograaf, daarna jaren laten liggen en inmiddels al weer jaren gepassioneerd fotograferend. Er gaat geen dag voorbij dat ik niet met fotografie bezig ben en kan me een leven zonder ook niet meer voorstellen. Het is heerlijk om de schoonheid die ik zie en ervaar te kunnen delen en prachtig als anderen datzelfde ervaren bij het zien van het beeld. Ik hou me voornamelijk bezig met landschapsfotografie waarbij het kernwoord is sfeer!

Alle werken van R Smallenbroek


Waarom je kiest voor Waterkering (paaltjes) Paesens-Moddergat op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Waterkering (paaltjes) Paesens-Moddergat van R Smallenbroek

Koop de foto Waterkering (paaltjes) Paesens-Moddergat van R Smallenbroek op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 989 684
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
106 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.