Wenteltrap

van Erik Reijnders

- Werkcode: 399 114

Erik Reijnders over Wenteltrap

Een wenteltrap midden in de ruimte kies de trap om op een hoger niveau te geraken. een fraai werk met een heerlijke dynamiek er in . echt iets waar je naar blijft kijken misschien wel juist door zijn eenvoud .
Wenteltrap vind je in de categorieën Digitale Kunst, Fotografie, Hoogte, Kastelen, Plafond (bouw), Rotatie (meetkunde), Trappen, baksteen, draaitrap, lijnenspel en omhoog.
Erik Reijnders profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Erik Reijnders

Fotografie is mijn passie. Wanneer ik onderweg ben is mijn camera altijd in de buurt voor dat ene perfecte plaatje. Mijn werk is daardoor zeer uiteenlopend , Kijk rustig rond in mijn diverse shop's . Er is voor elk vertrek voor elke ruimte iets bijzonders te vinden . Wil jij echt iets wat je niet bij de buurvrouw tegen komt? Dan is mijn fotografie en of mijn kunst , jou startpunt!

Alle werken van Erik Reijnders


Waarom je kiest voor Wenteltrap op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Wenteltrap van Erik Reijnders

Koop dit digital art werk Wenteltrap van Erik Reijnders als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 399 114
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
107,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.