Wereldkaart koffiebonen

van Frans Blok

- Werkcode: 314 562

Frans Blok over Wereldkaart koffiebonen

Een wereldkaart voor iedereen die 's ochtends pas op gang komt na het eerste kopje espresso, cappuccino, americano, latte of gewoon: koffie. De kaart is opgebouwd uit 7614 koffiebonen, zorgvuldig gerangschikt op een houten tafelblad. Geen echte bonen natuurlijk, want dat zou ten koste gaan van de smaak; deze bonen zijn digitaal gemodelleerd en gerenderd met het programma 3ds max.
Wereldkaart koffiebonen vind je in de categorieën Aarde (planeet), Autodesk 3ds Max, Bossen, Digitale Kunst, Koffie, Koffietentje, Tafel (meubilair) en Wereld- en landkaarten.
Frans Blok profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Mijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken van Frans Blok


Waarom je kiest voor Wereldkaart koffiebonen op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Wereldkaart koffiebonen van Frans Blok

Koop dit digital art werk Wereldkaart koffiebonen van Frans Blok als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 314 562
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
261,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden