Facebook pixel
Winschoterkade in Groningen na zonsondergang

Winschoterkade in Groningen na zonsondergang van Ron Buist

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Winschoterkade in Groningen na zonsondergang van Ron Buist thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 287788

Winschoterkade in Groningen na zonsondergang van Ron Buist

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Maatwerk?
gratis verzending!
Winschoterkade in Groningen na zonsondergang van Ron Buist

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Uitzicht op De Brink vanaf de Winschoterkade in Groningen. De Oosterhaven is net niet zichtbaar op deze foto, maar bevindt zich net links van deze foto. Tussen de flatgebouwen is het schuine dak van het kantoor van de Rabobank zichtbaar. Rechts van de flats de Bontebrug die vanaf het Verbindingskanaal en de Oosterhaven naar het Winschoterdiep leidt.

Over Ron Buist

Ron Buist profielfotoSinds Ron in 2010 voor het eerst begon te werken met een spiegelreflexcamera is alles heel snel gegaan. Het fotografievirus had hem te pakken en liet hem niet meer los. Hij probeerde allerlei soorten fotografie en leerde allerlei technieken, om aan het einde van het jaar uiteindelijk te kiezen voor landschapsfotografie. De cursus landschapsfotografie die hij volgde versterkte de interesse alleen nog maar meer.In 2011 begonnen Ron's foto's de aandacht te trekken van anderen. Dit resulteerde in diverse publicaties, waaronder een poster voor een yogacursus en een foto verspreid over twee pagina's in het decembernummer van het fotografiemagazine Zoom.nl. Daarnaast is zijn werk ook terug te vinden in de Zoom.nl Showcase App voor de iPad. Op dit moment kan de stijl van Ron gekarakteriseerd worden als dromerige landschapsfotografie, maar of dat zo blijft is een open vraag, want hij blijft zich ontwikkelen en nieuwe dingen ontdekken.

Alle werken