Winter in de Weipoort

van Martijn van der Nat

- Werkcode: 69 335

Martijn van der Nat over Winter in de Weipoort

Een on-nederlands sneeuwlandschap. Vrieskou en hevige sneeuwval in de winter van 2013 zorgden voor Arctische taferelen in Nederland. De koude straalt van de foto, de grondmist en de zonsopkomst zorgen voor een minimalistisch effect. Ik stond tot aan mijn knieën in de sneeuw terwijl ik deze foto nam. De rijp op de grassprieten geven een mooie diepte. In de verte gloort de opkomende zon als belofte voor wat meer warmte.
Winter in de Weipoort vind je in de categorieën Abstract, Blauw, Blauwe uur, Fotografie, IJs, Koude Oorlog, Landschappen, Landschapsfotografie, Minimalisme, Mist, Nederland, Noordpool, Polderlandschap, Slaapkamer, Sloot (watergang), Sneeuw, Vriespunt, Weiland, Weipoort, Weipoortse Vliet, Winter, Zoeterwoude, Zonsopkomst, vrieskou en weiß.
Martijn van der Nat profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Martijn van der Nat

Naast mijn werk als grafisch vormgever fotografeer ik graag. Meestal landschappen & architectuur/stadsbeelden, veelal in en rondom Leiden. Mijn werk kenmerkt zich door minimalisme, kleurgebruik, compositie en sterke voorkeur voor dramatisch licht.

Alle werken van Martijn van der Nat


Waarom je kiest voor Winter in de Weipoort op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Winter in de Weipoort van Martijn van der Nat

Koop de foto Winter in de Weipoort van Martijn van der Nat op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 69 335
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
131,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.